Mat

Fra gårdsbutikken selger vi kjøttvarer fra egen produksjon. Vi selger pinnekjøtt, fenalår og spekepølser laget på god, gammeldags og framfor alt naturlig måte, samt ferskt kjøtt av storfe og lam.

Gården er Debio-godkjent, og vi benytter råvarer av ypperste kvalitet

I 2006 ble pinnekjøttet vårt belønnet med gullmedalje og dampepølsa vår, Normør, fikk sølvmedalje i NM for Kjøttprodukter, som arrangeres av Opplysningskontoret for kjøtt sammen med Kjøttbransjens Landsforbund.

I VM 2007 i Frankfurt tok vi gullmedalje med Fårepølse og bronse med Fenarullen vår. Dette er de første medaljene i et NM eller VM som går til økologiske produkter! I VM 2010 samme sted tok vi tre sølvmedaljer og tre bronsemedaljer.

De eneste norske medaljene i dette mesterskapet! Og vi hadde bare seks produkter med. Blant produktene som tok medalje var Bratwurst og ølpølse, en veldig sterk prestasjon i tyskernes egen storstue.

Vi har mottatt en rekke utmerkelser for vårt arbeide med mattradisjoner. Det er viktig for oss å hele tiden ivareta høye kvalitetskrav. Dette gjenspeiler seg i den oppmerksomheten varene våre får. Vi har selvfølgelig en soleklar fordel av at vi bor 'midt i matfatet', omgitt som vi er av verdens fineste råvarer.