Gården vår

Fjell og fjord Kystlandskapet med lyngheier, berg og viker preger gården. Nærheten til sjø og fjell gir en fantastisk beliggenhet med mulighet for all slags friluftsaktiviteter, enten du vil vandre i fjellet eller langs svabergene der storbåra bryter, fiske i elver og vann etter laks og ørret eller prøve deg på stortorsken.

Oter, elg, hjort, rådyr... Det varierte terrenget gir et rikt fugle- og dyreliv. Her går det elg, hjort og rådyr, og i moloen nedenfor gården bor det en oterfamilie. Å kunne se havørn på nært hold er alltid en opplevelse, og blir egentlig aldri noen selvfølge.

Sauer og andre dyr Vi har et variert dyrehold på gården. Sauebesetningen teller 230 søyer, og med 4-500 lam i tillegg er det skikkelig liv og røre i flokken! På gården er det dessuten høner, hester, hund og katt.

Gårdsutsalg  Ressursene fra gården prøver vi å forvalte slik at de gir ekstra avkastning gjennom et gårdsutsalg hvor vi selger foredlet kjøtt fra egen besetning.

Hele året! Ikke bare sommeropplevelser på Averøya, men også mange muligheter vinters tid. Enhver årstid har sin sjarm. Høsten kan by på havblikk og klarvær like gjerne som storm og ruskevær. Begge deler flotte opplevelser. Kort vei til snø og turterreng, enten lokalt eller i regionen. Skitrekk ved Molde, flotte løyper på Skaret. Kort sagt - Vågen gård er ferie- og fritidsstedet hele året!   

Mer informasjon

Koordinater

Værvarsel